KÖPVILLKOR

Allmänna köpvillkor:

Du måste ha fyllt 18 år för att beställa varor på LICA wear.

Priser:

Alla priser är angivna i svenska kronor SEK.

Betalning med kort:

All betalning sker i förskott. Vill du betala med Swish, kontakta oss på info@licawear.com

Leveranstid:

Normal leveranstid är cirka 1-3 dagar. Vi skickar senast dagen efter att betalning erhållits.

Slutförsäljning:

Vi uppdaterar butiken kontinuerligt. Om du mot förmodan har beställt en vara som är slutsåld kontaktar vi dig.

Leveranssätt:

Sverige och Norden

Vi skickar med Postnord som 1:a-klassbrev (framme nästa vardag). Fraktkostnaderna ingår i priset. LICA wear tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på Postnord.

Länder utanför Europeiska unionen

För ordrar till länder utanför Europeiska unionen (t ex Norge) tillkommer skatt och administrationsavgifter av fraktbolaget. Summan är olika beroende på produktens värde, vänligen kontakta ditt lokala tullkontor för rätt information. Mottagaren av transporten är importören av försändelsen i destinationslandet och ansvarar för alla importavgifter. En separat faktura skickas till dig från vår distributionspartner Postnord eller Schenker.

Skador på paket och ej uthämtade paket:

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till ansvarig transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet och skadan är av den art att den kan hänföras till Postnords hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med Postnord inte kan lösas, tar du kontakt med LICA wear.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan den går i retur till oss återbetalar vi dig för varan men ej för frakten. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig för hanteringskostnad, expeditionskostnad och för returfrakt.

Reklamation och returrätt:

Om vi har skickat dig en felaktig eller defekt vara ersätter vi dig med en ny. Du måste dock kontakta oss senast 5 dagar efter leveransdatum. För att returnera ska klänningen vara oanvänd och i det skick den var när du mottog den. Returnera varan tillsammans med ditt kvitto eller en kopia av det. Du får själv betala returfrakten som sedan återbetalas till dig då vi mottagit klänningen.

Ångerrätt:

Du har enligt gällande lag rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar från det att varan mottagits. Alla returer ska meddelas innan och godkännas innan de skickas. För att returnera ska klänningen vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Skicka mail till info@licawear.com eller via kontaktformulär under “Kontakt” i menyn. Fraktkostnaden för försändelsen betalas av köparen. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

Byten och returer skickas till:

LICAwear
Carin Lundgren
Trastvägen 12
239 32 Skanör

Skydd av personuppgifter:

I samband med registrering och beställning godkänner du att LICA wear lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall oss på info@licawear.com Vi försäkrar att vi inte kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter.